AED Reanimatietraining theorie en praktijk

AED reanimatietraining/Basic Life Support (BLS) 

In ±3 uur leer je alles over de basisvaardigheden om iemand met een circulatiestilstand en in andere acute situaties zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met de vaardigheden die je tijdens deze training leert, vergroot je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk. Onze training is door instructeurs van de European Resuscitation Council (ERC) ontwikkeld.

Wat is het doel van de cursus? 
Het kunnen toepassen van de basale reanimatiehandelingen bij een volwassene met behulp van Automatische Externe Defibrillator (AED). 

Voor wie is deze cursus?
Iedereen (vanaf 14 jaar) die reanimatie wil leren toepassen. 

Wat leren we jou? 
Door middel van een afwisselend programma met theorie- en praktijkoefeningen wordt geleerd om hartmassage, beademing, stabiele zijligging en handelingen bij verslikking en verstikking bij een volwassene uit te voeren. Ook wordt de werking en het gebruik van de Externe Automatische Defibrillator (AED) uitgelegd. De cursus wordt gegeven volgens de richtlijnen van de European Resuscitation Council. 

Jouw certificaat 
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officieel certificaat van de Reanimatiestichting die twee jaar geldig is. 

Kosten theorie en praktijk 
Wilt u met een groep een reanimatietraining organiseren dan kunnen wij als reanimatiestichting u daarbij helpen.  Vaak is dit een stukje maatwerk: datum, tijd , locatie, catering en aantal deelnemers etc. Hiervoor sturen wij u graag meer informatie.