AED Reanimatietraining E-learning theorie

AED reanimatietraining/Basic Life Support (BLS)

De E-learning is het theorie gedeelte van de Reanimatietraining .
Na het behalen van je E-learning certificaat kan je deelnemen aan een praktijktraining bij jou in de buurt.

Kies je voor de E-learning? 
Dan leer je in eigen tempo alles over de basisvaardigheden om iemand met een circulatiestilstand en in andere acute situaties zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met de vaardigheden die je tijdens deze E-learning leert, vergroot je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk. Onze E-learning is door instructeurs van de European Resuscitation Council (ERC) ontwikkeld.

Wat is het doel van de cursus?
Het leren van de theorie van de basale reanimatiehandelingen bij een volwassene met behulp van de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Voor wie is deze cursus?
Iedereen (vanaf 14 jaar) die wil leren hoe je levensreddend kunt handelen.

Wat leren we jou?
Door middel van de E-learning met filmpjes en foto’s wordt de theorie behandeld om hartmassage, beademing, stabiele zijligging en handelingen bij verslikking en verstikking bij een volwassene uit te kunnen voeren. Ook wordt de werking en het gebruik van de Externe Automatische Defibrillator (AED) uitgelegd. De cursus is ontwikkeld door de Reanimatiestichting en volgens de richtlijnen van de European Resuscitation Council (ERC).

Jouw certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een theoriecertificaat van de Reanimatiestichting dat een jaar geldig is. Dit certificaat geeft toegang tot de praktijk AED Reanimatietraining op een locatie bij jouw in de buurt. Hier leer je de theorie in +/- 2 uur in praktijk te brengen.

Kosten theorie
€15,00