AED Reanimatietraining praktijk

AED reanimatietraining/ Basic Life Support (BLS)
Opleiding en verlenging  certificaat.

In ±2 uur leer je de basisvaardigheden die je in de E-learning hebt kunnen leren in praktijk te brengen. Zo leer je hoe je iemand met een circulatiestilstand en in andere acute situaties zo goed mogelijk kunt helpen. Met de vaardigheden die je tijdens deze cursus leert, kan je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk vergroten.   Voor deelname dien je de E-learning van de Reanimatiestichting te hebben gevolgd.

* Ben je al in het bezit van een reanimatiecertificaat dan wordt u certificaat weer voor 2 jaar verlengd.   

Wat is het doel van de cursus?
Het leren van het praktische deel van de basale reanimatiehandelingen bij een volwassene met behulp van de Automatische Externe Defibrillator (AED).

Voor wie is deze cursus?
Iedereen (vanaf 14 jaar) die kan of wil leren hoe je levensreddend kunt handelen of die hun certificaat weer voor 2 jaar willen verlengen.

Wat leren we jou?
We leren je in praktijk om hartmassage, beademing, stabiele zijligging en handelingen bij verslikking en verstikking bij een volwassene uit te voeren. Ook wordt de werking en het gebruik van de Externe Automatische Defibrillator, de AED, geleerd. De cursus is ontwikkeld door de Reanimatiestichting en volgens de richtlijnen van de European Resuscitation Council.

Jouw certificaat
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officieel certificaat van de Reanimatiestichting dat twee jaar geldig is.

Kosten praktijk
€35,00