AED Reanimatietraining praktijk

AED reanimatietraining/ Basic Life Support (BLS)

CRASH : Cursus Reanimatietraining Alle Scholen Holland.
Betreft hier reanimatietraining op scholen verzorgt door eigen leerkrachten van de scholen zelf in samenwerking met de Reanimatiestichting.

In +/- 1,5 uur leer je de basisvaardigheden die je in de E-learning hebt kunnen leren in praktijk te brengen. Zo leer je hoe je iemand met een circulatiestilstand en in andere acute situaties zo goed mogelijk kunt helpen. Met de vaardigheden die je tijdens deze cursus leert, kan je de kans op overleven van het slachtoffer aanzienlijk vergroten. De praktijk training van ±1,5 uur is een onderdeel van de ‘blended learning’.Voorafgaand aan deze training wordt de bijbehorende E-learning aangeboden. Deze ‘blended learning’ is door instructeurs van de European Resuscitation Council (ERC)  ontwikkeld. 

Wat is het doel van de cursus? 
Het leren van het praktische deel van de basale reanimatiehandelingen bij een volwassene met behulp van de Automatische Externe Defibrillator (AED). 

Voor wie is deze cursus? 
Iedereen (vanaf 14 jaar) die wil leren hoe je levensreddend kunt handelen.
en in het bezit is van het Certificaat E-learning  AED/BLS

Wat leren we jou? 
We leren je in praktijk om hartmassage, beademing, stabiele zijligging en handelingen bij verslikking en verstikking bij een volwassene uit te voeren. Ook wordt de werking en het gebruik van de Externe Automatische Defibrillator, de AED, geleerd. De cursus is ontwikkeld door de Reanimatiestichting en volgens de richtlijnen van de European Resuscitation Council. 

Jouw certificaat 
Na het succesvol afronden van de cursus ontvang je een officieel certificaat van de Reanimatiestichting dat twee jaar geldig is.

Voor meer informatie neem dan contact op met je school of met ons.